Sign in:

Vakantiehuis voor 4(5) personen

Groot,comfortabel en gewoon mooi!

Buitenkant vakantiehuis

In Eckfeld is in 2013 een heel comfortabel, 5-sterren, 4 personen'+' vakantiehuis ontstaan.


Buiten wacht een aantal grote vlaktes op u. Het meer als 25M² grote terras is groot genoeg om te barbequen en zich uit te rusten. De grote tafel is geschikt voor 6 personen. Door de parasol kunt u hier ook zorgen voor schaduw. Een barbeque is natuurlijk ook aanwezig! Aangrenzend zijn grote grasvelden.
Vanuit het terras heeft u een verre en prachtige blik over het landschap. Links naast het huis staat een carport, deze kan gebruikt worden om er uw auto te parkeren. Verdere parkeermogelijkheden biedt de bijna 20M lange oprit! Achter het carport staat een tuinhuisje, deze kan gebruikt worden als stalling voor fietsen enz. Tevens hoort het veld achter de carport en links van de oprit nog bij het vakantiehuis(tot aan de laurierkersplanten!). Deze velden worden af en toe van onze Familie Kremer gemaaid.
Terras,toegangsweg,Carport en om het gehele huis is geheel geplaveid. Het vakantiehuis van buiten is gepleisterd en boven en onder de ramen met een houten lambrisering verfraaid. De witte ramen zijn van driedubbel glas voorzien, en de voordeur heeft een automatische vergrendeling. Er moet dus niet extra afgesloten worden!
Het huis is van buiten optimaal verlicht! Als eerste de terrasverlichting die vanuit de eetkamer kan worden bediend. Ten tweede de oprit die geheel verlicht is door in de bodem ingebouwde LED-lampen. En als laatste hebben we een van de schemering afhankelijke nachtverlichting om het huis geinstalleerd. Deze kan echter ook in de bijkeuken gedeactiveerd worden.

vakantiehuis Eifel vakantiehuis vakantie Manderscheid Daunvakantiehuis Eifel vakantiehuis vakantie Manderscheid Daunvakantiehuis Eifel vakantiehuis vakantie Manderscheid Daunvakantiehuis Eifel vakantiehuis vakantie Manderscheid Daunvakantiehuis Eifel vakantiehuis vakantie Manderscheid Daunvakantiehuis Eifel vakantiehuis vakantie Manderscheid Daunvakantiehuis Eifel vakantiehuis vakantie Manderscheid Daun